RSS feed voor het nieuws van www.elkz.nl

plus minus gleich
"God als vriend te hebben is fijner dan alle vriendschap van de wereld." - Maarten Luther


Als vrouwen aan het woord komen

Het thema ‘Vruchten van de Geest’ is gekozen voor het seizoen 2018-2019. En dan hebben we het over de gespreksgroep ‘Als vrouwen aan het woord komen’. Deze wordt opnieuw, in afwisseling, begeleid door drie predikanten. Nelleke Eijgenraam, Lieke van Houte en Margo Jonker verzorgen graag de ochtenden. Maar de bezoekende vrouwen vullen die uren eveneens in. Een traditie die een vanzelfsprekende stimulans is geworden.

Velen van jullie kennen de groep al. Deelnemers komen uit de Lutherse Kerk, de Protestantse Gemeente Zwolle en andere kerken. Er komen doorgaans zo'n 25 vrouwen. We komen telkens op de tweede woensdagochtend van de maand bij elkaar, in de periode van oktober tot en met april, en werken dan aan een onderwerp dat verrassend divers kan worden bekeken.

Woorden, beelden, muziek en eigen inbreng zijn de vormen. Zo geeft Ensemble Drie, professionele musici - klarinet/dwarsfluit/accordeon-, ook weer een concert tijdens een van de programma’s.

Data: 10 oktober, 14 november, 12 december 2018, 9 januari, 13 februari, 13 maart, 10 april 2019
Tijd: 09.45 - 11.45 uur, koffie/thee klaar vanaf 09.30 uur
Plaats: Gemeentecentrum Lutherse Kerk Kosten: € 3,50 per keer, graag in gepast geld
Info & opgave: Liesbeth Schuring. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Deze week...