RSS feed voor het nieuws van www.elkz.nl

plus minus gleich
"Hier sta ik. Ik kan niet anders. God help me. Amen." - Maarten Luther


Bronzen Webfish Award voor deze site!

Deze website heeft zojuist de Bronzen Webfish Award gewonnen in Utrecht! Uit het juryrapport: "De website van de Lutherse Kerk Zwolle onderscheidt zich van de vele inzendingen van plaatselijke kerken die de jury dit jaar heeft bekeken. De site geeft een uitstekend zicht op wat de gemeente doet in woord en beeld. Er is duidelijk veel aandacht geschonken aan vorm en inhoud van de site. Het weblog is een goede toevoeging. Ook kenmerkt de site zich door formidabele panoramafoto’s."

WebfishBronsKanttekeningen

De jury heeft wel enkele kanttekeningen. Elkz.nl zou zich in sterkere mate kunnen richten op potentiële kerkgangers. Ook de integratie van sociale media kan beter. Dat neemt niet weg dat de site van de Lutherse Kerk Zwolle tot de beste inzendingen van plaatselijke kerken behoort. Daarom onderscheidt de jury Elkz.nl met een Bronzen Webfish Award.

Dé prijs voor beste christelijke websites
De Webfish Awards zijn de prijzen voor de beste christelijke websites in het Nederlandse taalgebied. Er worden Awards in drie categorieën uitgereikt: beste website van een plaatselijke kerk of parochie, beste overige christelijke website en de aanmoedigingsprijs voor een particulier initiatief dat het christelijk geloof via social media onder de aandacht brengt. Deze laatste prijs wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt.

De prijzen zijn zojuist uitgereikt in de Boothzaal van de Bibliotheek van Universiteit Utrecht.

Stemmers bedankt!
Via deze weg willen we iedereen die op deze site heeft gestemd hartelijk bedanken!

Een vakjury heeft uiteindelijk bepaald wie de webfish moest winnen.

Voor een filmpje:  http://www.refdag.nl/kerkplein/kerknieuws/webfish_awards_voor_beste_chr

Voor de totale uitslag: http://chatserver.ikon.nl/webfish2011/