RSS feed voor het nieuws van www.elkz.nl

plus minus gleich
"Onze Heer heeft de belofte van de wederopstanding niet alleen in boeken geschreven, maar in elk blad van de lente." - Maarten Luther


Bronzen Webfish Award voor deze site!

Deze website heeft zojuist de Bronzen Webfish Award gewonnen in Utrecht! Uit het juryrapport: "De website van de Lutherse Kerk Zwolle onderscheidt zich van de vele inzendingen van plaatselijke kerken die de jury dit jaar heeft bekeken. De site geeft een uitstekend zicht op wat de gemeente doet in woord en beeld. Er is duidelijk veel aandacht geschonken aan vorm en inhoud van de site. Het weblog is een goede toevoeging. Ook kenmerkt de site zich door formidabele panoramafoto’s."

WebfishBronsKanttekeningen

De jury heeft wel enkele kanttekeningen. Elkz.nl zou zich in sterkere mate kunnen richten op potentiële kerkgangers. Ook de integratie van sociale media kan beter. Dat neemt niet weg dat de site van de Lutherse Kerk Zwolle tot de beste inzendingen van plaatselijke kerken behoort. Daarom onderscheidt de jury Elkz.nl met een Bronzen Webfish Award.

Dé prijs voor beste christelijke websites
De Webfish Awards zijn de prijzen voor de beste christelijke websites in het Nederlandse taalgebied. Er worden Awards in drie categorieën uitgereikt: beste website van een plaatselijke kerk of parochie, beste overige christelijke website en de aanmoedigingsprijs voor een particulier initiatief dat het christelijk geloof via social media onder de aandacht brengt. Deze laatste prijs wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt.

De prijzen zijn zojuist uitgereikt in de Boothzaal van de Bibliotheek van Universiteit Utrecht.

Stemmers bedankt!
Via deze weg willen we iedereen die op deze site heeft gestemd hartelijk bedanken!

Een vakjury heeft uiteindelijk bepaald wie de webfish moest winnen.

Voor een filmpje:  http://www.refdag.nl/kerkplein/kerknieuws/webfish_awards_voor_beste_chr

Voor de totale uitslag: http://chatserver.ikon.nl/webfish2011/

 

Virtuele rondleiding

virtueletour

Wilt u de kerk van binnen zien? Bekijk dan deze virtuele rondleiding.

 

Vragen over verhuur

Natuurlijk is er in Zwolle erg veel te beleven! Wilt u er even tussen uit en weinig lopen? Dan hebben we hier een paar tips voor u:

- Museum de Fundatie. Dit zijn onze buren. www.museumdefundatie.nl

- Lunchen in Villa Suikerberg. Aan de andere kant van de Fundatie. www.villasuikerberg.nl

- Grand café Public. Schuin tegenover de kerk aan de Blijmarkt. www.grandcafepublic.nl

- Ontspanning doet het altijd goed. Dat kan met een rondvaart maar ook actiever met kano of waterfiets. De aanlegstijger ligt schuin achter de kerk. www.vadesto.nl

De kerk beschikt over een eigen parkeerterreintje, maar dat wordt ook gebruikt door de huurders in het pand boven ons gemeentecentrum. In totaal is er plaats voor 1 auto, dus een trouwauto kan daar staan. Andere auto's kunt u parkeren op de parkeerplaats van de Potgietersingel. Maar de beste plek is eigenlijk de parkeergarage aan de Emmawijk. (± 5min. lopen)
Ja, onze kerk is rolstoeltoegankelijk en heeft sinds januari 2010 een invalidentoilet.
Ja, in overleg is er een beamer aanwezig.
De kerk is voorzien van ringleiding.

 

 

Alle onderstaande tarieven zijn per dagdeel van ca. 4 uur

Huwelijken en concerten

Kerk en zaal (incl. gebruik toiletten en keuken) € 350,00/dagdeel

Overige verhuur

Kerk € 250,00 (excl. gebruik zaal, toiletten en keuken)

Gemeente zaal (incl. gebruik toiletten en keuken)  € 150,00/dagdeel

Extra

Gebruik piano € 50,00

Beamer € 25,00

Het is ook mogelijk langlopende contracten af te sluiten.

 

 

Ja, er is audioapparatuur aanwezig zoals: een draadloze zendmicrofoon, staande microfoon, speakers en een geluidsset. Het is niet mogelijk om opnames te maken met deze apparatuur.

Ja, de piano staat in het gemeentecentrum, is gemakkelijk te verrijden naar de kerk en mag gewoon gebruikt worden. De huur bedraagt € 50,-/dagdeel.

Neem contact op

Hebt u vragen, of wilt u reserveren? Bel dan met: Cor Noorda 038-4609836 (na 19.00 uur) of Hermen Jan Jansen, tel. 038-4541478. Route en andere gegevens vindt u bij Contact.

 

Plattegronden kerk

Open afbeeldingen Open afbeeldingen